Στους «16» η Τσέλσι μετά το 3-0 κόντρα στην Εσπεράνς – Στο 1-1 έμεινε η Φλαμένγκο με το Λος Άντζελες (vids) Ημερομηνία:
Σήμερα 25/6/2025, 09:16 - Εμφανίσεις: 8
Εύκολη νίκη για την Τσέλσι, την τρίτη και τελευταία αγωνιστική του Παγκοσμίου Κυπέλλου Συλλόγων, με τους Λονδρέζους να επικρατούν 3-0 της Εσπεράνς, να παίρνουν την δεύτερη θέση του ομίλου και να ετοιμάζονται για τους «16», εκεί που θα βρουν την Μπενφίκα του Βαγγέλη Παυλίδη.
Οι καιρικές συνθήκες, με την υγρασία και τη ζέστη να χτυπούν… κόκκινο, δεν επέτρεψαν και ιδιαίτερο θέαμα στο ματς και ο ρυθμός στο πρώτο μέρος δεν… υπήρχε.
Πάντως, στις καθυστερήσεις και συγκεκριμένα στο τρίτο και πέμπτο λεπτό, Ανταραμπιόγιο και Ντέλαπ αντίστοιχα, σκόραραν για το 2-0, το οποίο ήταν το σκορ του ημιχρόνου.
Με τη Μπενφίκα η Τσέλσι στους «16» googletag.cmd.push(function() { googletag.display("inside_intext_3"); }); Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη FIFA Club World Cup (@fifaclubworldcup)googletag.cmd.push(function() { googletag.display("300x250_m1"); }); Στην επανάληψη, η Τσέλσι πάλι στις καθυστερήσεις του ματς σκόραρε, με τον Τάιρικ Τζορτζ στο 90′ +7 για το 3-0, που ήταν και το τελικό σκορ και έφερε τους Λονδρέζους στη 2η θέση του ομίλου.
googletag.cmd.push(function() { googletag.display("300x250_m2"); }); Στο άλλο ματς βραδιάς, η Φλαμένγκο παρά το 1-1 κόντρα στη Λος Άντζελες FC.
Η εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Ζορζίνιο έδωσε το προβάδισμα στους Βραζιλιάνους, ωστόσο ο Μπουάνγκα στο 84ο λεπτό διαμόρφωσε το τελικό σκορ.
Με επτά βαθμούς, η Φλαμένγκο άφησε δεύτερη την Τσέλσι και ετοιμάζεται πλέον για τα νοκ άουτ του Παγκοσμίου Κυπέλλου Συλλόγων....